logo-2
hostikonavbannerimg2
hostikhovpsbanner

Server privat virtual

Serverele VPS optimizate pentru performanta asigura echilibru ideal intre spatiul de stocare alocat respectiv resursele de procesare. Puteti gazdui aplicatii web, site-uri de prezentare,shop online,gaming, etc.

Alege-ți Planul VPS

Inclus în toate planurile

VPS1
VPS2
VPS3
VPS4
VPS5
VPS6
CPU Cores
Memory
Storage
Bandwidth
Ai nevoie de un mic impuls? Puteți adăuga RAM, procesoare, spațiu de stocare sau IP-uri dedicate.

Beneficiile planurilor VPS:

Sistem de operare
Panou de control ușor
Funcționalitate avansată
Acces complet la root
Software flexibil
Copii de rezervă

Alegeți nivelul de gestionare VPS

VPS neadministrat

Auto-configurați serverul personalizat

VPS administrat

100% fără griji, gestionarea serverului

Întrebări frecvente

Mai jos veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări despre găzduirea web.
Gazduirea web premium este o soluție de găzduire care oferă performanță superioară, securitate ridicată și accesibilitate rapidă la site-uri web. Ea se bazează pe servere SSD pentru a asigura viteze de încărcare rapide și include caracteristici avansate pentru a optimiza experiența utilizatorilor.
Avantajele gazduirii web premium includ viteze de încărcare mai rapide, securitate sporită, uptime mai mare și suport tehnic mai bun. De asemenea, oferă mai multe resurse și caracteristici avansate, precum configurări personalizate și suport pentru tehnologii emergente.
Firewall-urile de tip hardware sunt dispozitive fizice dedicate, concepute pentru a monitoriza și controla traficul de rețea. Firewall-urile de tip software sunt programe instalate pe servere sau dispozitive individuale pentru a oferi aceeași funcționalitate, dar sub formă de software.
Instalările severe implică configurarea și implementarea firewall-urilor și altor dispozitive de securitate într-un mod riguros și eficient. Acest lucru poate include optimizarea setărilor pentru a asigura o protecție maximă împotriva amenințărilor cibernetice și o funcționare fără probleme a sistemelor.
Panourile de control sunt interfețe software care permit utilizatorilor să gestioneze și să controleze diferite aspecte ale serviciilor lor de găzduire web, cum ar fi gestionarea domeniilor, setările serverului, bazele de date și conturile de utilizator.
Virtualizarea pe servere dedicate și VPS-uri implică împărțirea fizică a resurselor hardware ale unui server în mai multe medii de lucru virtuale independente. Aceasta permite utilizatorilor să ruleze multiple instanțe de sisteme de operare și aplicații pe același hardware fizic.
Echipa noastră de experți poate asista în configurarea și optimizarea firewall-urilor și a altor dispozitive de securitate pentru a vă proteja infrastructura IT împotriva amenințărilor cibernetice și a atacurilor de rețea.
Oferim suport tehnic dedicat și profesionist pentru clienții noștri, inclusiv asistență în configurarea și gestionarea serviciilor noastre, rezolvarea problemelor tehnice și consultanță pentru a asigura o experiență fără probleme și satisfacția clienților noștri.